Disager's - hundepension - kattepension - kennel - katteri ... dejlige landlige omgivelser ved Slagelse
Velkomstside
KennelKatteriPension


Skip Navigation Links   
PeakCounter

Disager's Hekate

Født: 26. maj 2007
Regnr.: DKK 12808/2007

HD-status: HD:B AD:0
HD-index: 95 Sikkerhed: 0,641 (01-11-2016)

Farve: GR
Prøver: Avlsmønst. FP RH RH-FL-A RH-FL-B RH-T-A RH-T-B Skue UHPFar: Satoris Master
Mor: Dunja vom Vogelsberger Südhang

Hekate er en meget alsidig tæve. Hun har som sine søskende et fantastisk væsen - utrolig social og er arbejdsvillig til det sidste. Selv de sværeste figuranter i beredskabet finder hun med et urokkeligt gå-på-mod. Selv ikke skærsilden i Tivoli kan 'vælte' hende.

I både lydighed, forsvarsarbejdet og redningshundearbejdet knokler hun derudaf i fuld fart, men på sporet har hun en fantastisk koncentration og ro.

Oprindeligt ville Solveig træne IPO og PH med hende, men da hun som unghund fik en kæbesygdom måtte hun ændre planer og træner derfor redningshund med hende, men er så småt gået i gang med forsvarsarbejdet igen efter hun mod alle odds blev rask igen. Læs hele historien her.

Hekates mor Dunja har vi været utrolig glad for som avlstæve og flere af hendes hvalpe konkurrerer både i IPO, PH og beredskabet.

Hekates far Master har konkurreret i schæferhundeklubben og været til både DM og VM - det var en Mastersøn der vandt schæferhundeklubbens DM i 2010.

En hund med de kvaliteter ville vi ikke undvære i avlen og vi avlsmønstrede Hekate i efteråret 2010 selvom det er mod vores principper (men hendes sygdomsforløb gør at vi ikke havde andet valg, hvis vi ville have hende).

Hekate og Solveig træner hos Næstved Brand og Redning - se mere her